Vanaf twaalf weken is uw baby welkom binnen de babygroep. Wij hebben vaste leidsters en vangen maximaal 12 baby’s per dag op. Ieder baby heeft zijn of haar eigen bedje in de slaapkamers op de groep zelf. Door de vaste leidsters op de groep waarborgen wij de sociaal emotionele veiligheid van uw kind. Wij vinden het prettig om samen op een lijn te zijn wat betreft de opvoeding van uw kind. Wij passen ons aan het ritme van ieder kind om zo de zorg zo goed mogelijk af te stemmen per kind. Vanaf twee jaar stromen de baby’s door naar de peutergroep.

De Lolifantjes wil kinderen naast de gezinssituatie een beschermde thuisomgeving bieden waarin ze kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. De opvoeding wordt ondersteund en gedeeld met de ouders. De Lolifantjes wil een omgeving creëren die voorziet in de behoefte van kinderen om zelf ervaring op te doen. Een omgeving waarin de volwassen begeleiders elkaar ook stimuleren bij het opdoen van kennis en ervaringen. Een professionele omgeving die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Alle medewerkers stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de kinderen zich thuis voelen en dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp en de aankleding om een rustige, warme en huiselijke sfeer te creëren. De Lolifantjes werkt nauw samen met ouders waarbij veiligheid voor het kind en vertrouwen van de ouders voorop staat. Alle kinderen die de Lolifantjes bezoeken, voelen zich veilig en geborgen, zodat ze zich vrij en ongedwongen kunnen ontwikkelen. Het Kinderdagverblijf onderscheidt zich door een ontwikkelingsgerichte aanpak, waarbij kinderen op ongeveer dezelfde leeftijd een groep kunnen vormen. Zo sluit elke groep optimaal aan op wat kinderen nodig hebben in een bepaalde fase.

Sidika Sari
Sidika Sari
Directie en Pedagogische medewerkster

Sidika Sari

Ik ben Sidika en ben moeder van drie kinderen. Ik ...

  Read more

Ontvang speciale aanbiedingen, exclusieve promoties en nieuws